دیجی سان

سامانه دیجیتال ساینیج نت بی چیست ؟

 در طول چند دهه گذشته، دیجیتال ساینیج به یکی از فناوری‌های مؤثر در زندگی ما تبدیل شده است. امکان ندارد که به یک فروشگاه یا مرکز درمانی مدرن پا بگذارید و رد پای این فناوری را مشاهده نکنید. سامانه مدیریت محتوای نت بی هم با کمک همین فناوری ایجاد شده است. در این مقاله، درباره این سامانه، روش کار و ویجت‌های آن توضیح می‌دهیم.

دیجیتال ساینیج چیست؟

پیش از اینکه بخواهیم درباره سامانه مدیریت محتوای نت بی توضیح بدهیم، باید ابتدا فناوری دیجیتال ساینیج را معرفی کنیم.

دیجیتال ساینیج به ابزارهای فناورانه نمایشی مانند نمایشگرهای ال‌ای‌دی و ال‌سی‌دی، تلویزیون‌ها یا کیوسک‌هایی گفته می‌شود که در مکان‌های عمومی، مراکز درمانی، فروشگاه‌ها، رستوران‌ها، استادیوم‌های ورزشی و مانند آن برای نمایش تصاویر، مسیریابی، اطلاع‌رسانی و تبلیغات به کار می‌روند.

 

 

سامانه مدیریت محتوای نت‌ بی چیست؟

سامانه نت بی در واقع نوعی سامانه مدیریت محتوای هوشمند است که برای مدیریت محتوا از راه دور از دیجیتال ساینیج کمک می‌گیرد. با استفاده از سامانه نت بی می‌توانید کارهایی مانند وارد کردن اطلاعات، چیدمان آیتم‌های مختلف روی صفحه نمایشگر کیوسک‌ها و تابلوهای هوشمند و زمان‌بندی نمایش اطلاعات گوناگون در این نمایشگرها شامل عکس، ویدیو و محتوای متنی را از هر جایی که بخواهید انجام دهید.

صفحه داشبورد سامانه نت بی

 

نت بی چگونه کار می‌کند؟

برای استفاده از سامانه نت باید ابتدا با کمک یک دستگاه اندرویدی و از طریق شماره سیم‌کارت خود وارد پنل کاربری در این سامانه شوید. پس از آن، باید نمایشگرها و گروه‌های نمایشگر خود را در این سامانه تعریف کنید. در ادامه، برای هر یک از این نمایشگرها یک توکن به شما داده می‌شود. این توکن در واقع همان کد رجیستری نمایشگر شما در سامانه نت بی است.

با کمک توکن هر نمایشگر می‌توانید محتوای نمایشگر کیوسک‌ها یا تابلوهای هوشمند، چیدمان و زمان‌بندی پخش آنها را تغییر دهید. تمام این کارها از طریق سامانه نت بی و از راه دور انجام می‌شوند.

نمایشگر ساینیج‌تان را خودتان بچینید!

در نمایشگر هر کیوسک یا تابلوی هوشمند چندین ویجت مختلف وجود دارد. شما می‌توانید از طریق فناوری دیجیتال ساینیج و سامانه مدیریت محتوای نت بی این ویجت‌ها و نحوه چیدمان آنها را کنترل کنید و تغییر دهید. در ادامه، مهم‌ترین ویجت‌های این نمایشگرها را با هم مرور می‌کنیم. برای بررسی و مشاهده سایر ویجت‌های سامانه نت بی می‌توانید به بخش آموزش این سامانه مراجعه کنید.

 

صفحه طراحی و چیدمان سامانه نت بی

 

۱. زیرنویس

ویجت زیرنویس به شما این امکان را می‌دهد که محتوای متنی مورد نظر خود را در صفحه نمایشگر کیوسک‌ها یا تابلوهای هوشمند به نمایش درآورید. محدودیت محتوای متنی در این ویجت تا ۱۰۰۰۰ کاراکتر است.

۲. کاتولوگ آنلاین

محتوای تبلیغاتی یا اطلاع‌رسانی همیشه به صورت محتوای متنی نیست. در برخی از مواقع، این محتوا به صورت کاتالوگ‌هایی است که محصولات و خدمات شما را دسته‌بندی‌شده و منظم‌تر نمایش می‌دهند. درصورتی‌که قصد نمایش چنین محتوایی را دارید، باید سراغ ویجت کاتالوگ آنلاین بروید. با کمک این ویجت، می‌توانید کاتالوگ محصولات و خدمات خود را بهتر به نمایش بگذارید. اگر هم نیاز بود که تغییری در این کاتالوگ‌ها انجام شود، به‌سادگی از طریق این ویجت آن را اصلاح می‌کنید.

۳. اسلایدشو

برای اینکه تصاویر و محتوای متنی نمایشگرها در زمان‌های مشخصی پخش شوند باید از ویجت اسلایدشو کمک بگیرید. این ویجت شما را قادر می‌سازد تا از راه دور و به‌راحتی زمان‌بندی نمایش هر تصویر یا محتوای متنی را مشخص کنید.

۴. پخش ویدیو

پخش ویدیو یکی از مؤثرترین روش‌های تبلیغاتی است و زمانی می‌توانید محصولات و خدمات خود را بهتر تبلیغ کنید که ویدیوهای بیشتری از آنها پخش کنید. ویجت پخش ویدیو به شما این امکان را می‌دهد که برای ویدیوهای تبلیغاتی خود فهرست پخش بسازید و آنها را تا بی‌نهایت در نمایشگرها پخش کنید.

۵. ساعت

یکی از مهم‌ترین اطلاعاتی که در کیوسک‌های اطلاع‌رسانی باید به نمایش درآید زمان است. به‌هرحال، مخاطب شما از کیوسک یا تابلوی هوشمند برای کسب اطلاعات بهره می‌برد و این اطلاعات بدون نمایش زمان ناقص خواهند بود. ویجت ساعت به شما کمک می‌کند تا زمان را در چیدمانی مناسب به نمایش درآورید.

۶. آب و هوا

برخی از اماکن عمومی مانند فرودگاه‌ها یا ایستگاه‌های قطار به تابلوها و کیوسک‌هایی نیاز دارند که تغییرات جوی را هم به نمایش درآورند. این اطلاعات به مسافران کمک می‌کند تا سفر خود را بهتر برنامه‌ریزی کنند. ویجت آب‌ و هوا در چنین شرایطی کاربرد دارد. با به‌کارگیری این ویجت می‌توانید آخرین تغییرات جوی را به روش دل‌خواه خود به نمایش بگذارید.

۷. وب ویو

در برخی از مواقع، باید مخاطب کیوسک یا تابلوی هوشمند را به سمت یک وب‌سایت خاص هدایت کنید. این وب‌سایت ممکن است وب‌سایت شرکت شما باشد. کاربر کیوسک برای کسب اطلاعات درباره خدمات یا محصولات دیگر شما به این آدرس اینترنتی مراجعه می‌کند. گاهی اوقات هم برای اموری مانند نظرسنجی از کاربران یا نوبت‌دهی باید آنها را به وب‌سایت مورد نظر خود هدایت کنید.

در این‌ شرایط، ویجت وب ویو به کمک شما می‌آید. با استفاده از این ویجت می‌توانید آدرس وب‌سایت مورد نظر خود را در صفحه نمایشگر قرار دهید و کاربر با یک کلیک ساده به سمت آن هدایت شود.  

چگونه نمایشگرها و کیوسک‌ها را کنترل کنیم؟

برای کنترل کیوسک‌ها و تابلوهای هوشمند خود از راه دور باید سراغ گزینه «مانیتورینگ و کنترل نمایشگرها و کیوسک‌ها» در سامانه نت بی بروید. در این بخش از پنل کاربری می‌توانید سخت‌افزارهای خود یعنی همان کیوسک‌ها و نمایشگرها را مدیریت کنید. خاموش و روشن کردن دستگاه‌های هوشمند، کنترل صدای آنها، تغییر و اصلاح محتوا، تنظیم زمان‌بندی پخش محتوا، دسترسی به تنظیمات مختلف دستگاه هوشمند و دریافت آخرین اسکرین‌شات از آن تنها بخشی از اقداماتی است که با کمک این پنل می‌توانید انجام دهید.

زمان‌بندی محتوای آنلاین

یکی از دغدغه‌های مهم مدیران تبلیغاتی این است که بتوانند زمان‌بندی نمایش محتوای کیوسک‌ها و تابلوهای هوشمند را در دست بگیرند. برای این منظور، باید در سامانه نت بی سراغ گزینه «زمان‌بندی چیدمان‌ها و برنامه‌ها» بروید. در این بخش، می‌توانید نمایش محتوای کیوسک‌ها در هر لحظه را کنترل کنید و در زمان‌های برنامه‌ریزی‌شده محتوایی متفاوت و متناسب با آن زمان را به نمایش درآورید.

راه‌اندازی آنلاین و لوکال سامانه نت بی

سامانه نت بی نتیجه یک دهه تلاش و پژوهش کارشناسان ایرانی در شرکت مبین فناوران جی (دیجی‌سان) است. این سامانه تاکنون در بیش از ۱۰ مجموعه مانند اولین مرکز جامع سرطان برکت به اجرا درآمده است. سامانه نت بی به مدیران خوش‌فکر این امکان را می‌دهد تا از راه دور کنترل محتوای ابزارهای تبلیغاتی و اطلاع‌رسانی خود را در دست بگیرند.

فیچرهای سامانه نت بی همواره به‌روزرسانی می‌شوند و در صورتی که بخواهید فیچر جدیدی به این سامانه اضافه کنید، می‌توانید موضوع را با کارشناسان دیجی‌سان در بخش فنی در میان بگذارید. این کارشناسان در کوتاه‌ترین زمان ممکن به درخواست شما پاسخ خواهند داد.

2 پاسخ

  1. سلام آیا این امکان وجود دارد که بتوان سیستم مدیریت محتوایی مانند وردپرس را روی این دستگاه ها پیاده کرد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *