دیجی سان

بررسی عملکرد نرم افزار حسابداری فست فود

حسابداری رستوران و فست‌ فود یکی از مهم‌ترین مسئولیت‌های تیم مدیریتی این نوع کسب‌وکار است. بسیاری از فست‌ فودها برای این کار سراغ حسابدارهای حرفه‌ای می‌روند و برخی دیگر این کار را بدون نیاز به چنین افرادی و تنها با استفاده از یک نرم‌افزار حسابداری فست‌ فود انجام می‌دهند. اگر شما جزو دسته دوم هستید، با ما همراه شوید. در ادامه، ویژگی‌های نرم‌افزار حسابداری فست فود، انواع آن و مزایایی که دارد را شرح می‌دهیم.

ویژگی‌های نرم‌افزار حسابداری فست فود چیست؟

به طور کلی، نرم‌افزار حسابداری مخصوص مشاغل مختلف به صاحبان کسب‌وکارها امکان بررسی دقیق درآمدها و هزینه‌هایشان را می‌دهد. فست فودها هم از این قاعده مستثنی نیستند. در این نوع کسب‌وکار گردش مالی بسیار بالاست و نگه‌داشتن حساب درآمدها و هزینه‌ها کار آسانی نیست. به همین علت صاحبان موفق فست فودها از نرم‌افزارهایی مطابق با آخرین استانداردهای روز دنیا استفاده می‌کنند. کار کردن با نرم‌افزار حسابداری مخصوص فست فود بسیار ساده است و کارکنان با هر سطح از دانش حسابداری می‌توانند از آن کمک بگیرند.

انواع نرم‌افزارهای حسابداری فست فود

امروزه گروه‌های نرم‌افزاری هر کدام نرم‌افزارهای متفاوتی را برای انجام امور حسابداری در فست‌فودها و رستوران‌ها طراحی کرده‌اند. از جمله نمونه‌های خارجی این نرم‌افزارها می‌توان به این محصولات نرم‌افزاری اشاره کرد:

  • رستوران ۳۶۵ (Restaurant365)؛
  • کوییک‌بوک (QuickBooks Online)؛
  • تاچ بیسترو (TouchBistro)؛
  • زیرو (Xero).

این نرم‌افزارها مطابق با نیازهای روز صنعت رستوران‌داری و اداره فست فود طراحی شده‌اند و صاحبان فست فودهای مطرح دنیا از آنها استفاده می‌کنند.

در کشور ما هم نرم‌افزارهای متعددی برای انجام امور حسابداری فست فودها طراحی شده که برخی از آنها عبارت‌اند از:

  • نرم‌افزار حسابداری رستوران، فست فود و کافی‌شاپ زعفران؛
  • نرم‌افزار حسابداری فود سافت؛
  • نرم‌افزار حسابداری هلو؛
  • نرم‌افزار حسابداری رستوران سپیدز.
نرم افزار حسابداری فست فود
نرم افزار حسابداری فست فود

نرم‌افزار حسابداری فست فود چه مزایایی دارد؟

نرم‌افزار حسابداری که برای فست فودها طراحی شده به آنها در اموری مانند نگه داشتن حساب دقیق هزینه‌ها، صدور فاکتور، محاسبه مالیات‌ها، قیمت‌گذاری غذاها و تهیه گزارش فروش کمک می‌کند. همین ویژگی‌ها سبب شده تا این نوع نرم‌افزارها برای صاحبان فست‌ فود مزیت‌هایی داشته باشند.

۱. صرفه‌جویی در زمان

ممکن است که فکر کنید وجود یک نرم‌افزار حسابداری اختصاصی تنها چند دقیقه در زمان شما صرفه‌جویی می‌کند اما یک رستوران‌دار موفق قدر هر لحظه را می‌داند. با کمک نرم‌افزار اختصاصی فست فود کارهای روزمره این بخش به‌سرعت انجام می‌شوند و نتیجه آن را در بازگشت سریع‌تر سرمایه خواهید دید.

با کمک این نرم‌افزار می‌توانید در عرض چند ثانیه فاکتور صادر کنید. بنابراین، وقت کارمندان با صدور صورت‌حساب به صورت دستی هدر نمی‌شود. با مکانیزه کردن حسابداری برای تمرکز بر سایر وظایف مالی و مدیریتی زمان بیشتری دارید.

۲. صدور فاکتور بر اساس سلایق و نیازهای شما

طبیعتا هر صاحب فست فود ترجیح می‌دهد تا فاکتورها بر اساس سلیقه او صادر شوند. همچنین، ممکن است یک مدیر وجود مواردی مثل شرایط و ضوابط فست فود را در پایین فاکتور ضروری بداند و دیگری ترجیح بدهد تا این موارد را از فاکتور مشتریان حذف کند.

همچنین، با کمک این نرم‌افزار می‌توانید هر فاکتور را برای مشتریان دائمی تکرار کنید، یادآوری‌های مربوط به تأخیر پرداخت این مشتریان را تنظیم کنید و یادداشت‌های اضافی متناسب با هر فاکتور بنویسید.

۳. دریافت گزارش‌های مالی به صورت فوری

اداره یک فست فود بدون وجود نرم‌افزار حسابداری مختص به آن می‌تواند به یک دردسر تمام‌عیار تبدیل شود. به عنوان مثال، حسابدار شما مجبور است که برای تهیه صورت‌حساب‌های مالی و سنجش سلامت کسب‌وکار، حساب‌رسی‌ و محاسبات طولانی‌مدتی انجام بدهد. این کار با کمک نرم‌افزار حسابداری مخصوص فست فود در عرض چند ثانیه انجام می‌شود.

این نرم‌افزار در مدتی کوتاه، با استفاده از داده‌هایی که به‌طور مرتب در سیستم ذخیره و بایگانی شده‌، گزارش‌های مالی سودمند صادر می‌کند. با کمک این نرم‌افزار می‌توانید در هر لحظه صورت‌حساب‌های جاری و مهم مانند گزارش درآمد را دریافت کنید.

کیوسک سفارش گیر سان رایز دیجی سان

۴. کاهش میزان خطاهای انسانی

یکی دیگر از مزایای ملموس نرم‌افزارهای حسابداری برای مشاغل کوچکی مثل فست فود این است که خطاهای انسانی به میزان قابل توجهی کاهش می‌یابند. با دیجیتالی کردن کارهایی که قبلا به صورت دستی انجام می‌شده، درصد خطا کم می‌شود. حقیقت این است که انجام کارهای روزمره و خسته‌کننده حسابداری می‌تواند باعث از دست رفتن تمرکز و افزایش اشتباه کارکنان شود. با دیجیتالی شدن این وظایف، گزارش‌های مالی دقیق‌تری دریافت می‌کنید و در زمان باارزشتان برای رفع خطاها صرفه‌جویی می‌شود.

۵. استفاده از فناوری ابری

نرم‌افزارهای حسابداری را به دو روش می‌توان مدیریت کرد. روش اول این است که آنها را در محل کار بررسی و مدیریت کنید. روش دوم استفاده از فناوری ابری است. در حال حاضر، روش دوم در میان مدیران موفق فست فودهای دنیا طرفداران بیشتری دارد چون به آنها این امکان را می‌دهد که از هر جایی به حساب‌های خود دسترسی داشته باشند.

این ویژگی برای فست فودهایی که چند کارمند دارند هم مفید است. این افراد می‌توانند از هر جایی و با هر دستگاه الکترونیکی وارد نرم‌افزار شوند و اطلاعات مربوط به امور مالی فست فود را در آن وارد کنند.

۶. مدیریت هزینه‌ها به بهترین شکل

نکته مهم در اداره کسب‌وکارهای کوچک این است که بتوانید هزینه‌ها را به نحو احسن مدیریت کنید. نرم‌افزار حسابداری مخصوص فست فود به شما این امکان را می‌دهد که برای استخدام حسابدار هزینه کمتری بپردازید. این هزینه‌ها می‌توانند در جاهای بهتری مثل بهبود کیفیت مواد اولیه غذاها صرف شوند.

کلام پایانی

اداره فست فود گاهی ممکن است به سخت‌ترین کار دنیا تبدیل شود. مدیریت هزینه‌ها و رسیدگی به حساب‌های فست فود از یک سو و جلب نظر مشتریان و تبلیغات برای جذب مشتری از سویی دیگر به مدیری توانمند و هماهنگ با استانداردهای روز دنیا نیاز دارد. در حال حاضر، مدیران موفق فست فودهای جهان به دیجیتالی کردن امور مدیریتی گرایش پیدا کرده‌اند. استفاده از نرم‌افزار حسابداری طراحی شده برای فست فود یکی از اقدامات مؤثر در این زمینه است. برای دریافت بهترین نرم‌افزار حسابداری فست فود می‌توانید همین حالا با کارشناسان بخش فروش دیجی‌سان تماس بگیرید، چراکه کیوسک‌های هوشمند سفارش‌گیر دیجی‌سان هم مجهز به نرم‌افزار سفارش‌گیر هستند و هم نرم‌افزار اختصاصی آنها برای رسیدگی به امور مالی و حسابداری فست‌فودها مناسب‌ است. پس با سفارش این کیوسک‌ها با یک تیر دو نشان می‌زنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *